Tuesday, April 10, 2007

Cateva cuvinte in plus despre Legea Atractiei si Scala de Ghidare Emotionala

In Cere si ti se va da se spune ca aducerea in realitatea noastra a lucrurilor pe care ni le dorim depinde foarte mult de cat suntem de pregatiti pentru a accepta primirea lor. In acest sens, noi trebuie sa fim pe aceeasi lungime vibrationala cu dorintele noastre. Este necesar sa ne pozitionam emotional pe treapta de acceptare a dorintelor. Aceasta treapta este numerotata cu 1 pe Scala de Ghidare Emotionala. Daca simtim frustrare sau manie in legatura cu dorinta noastra, ne pozitionam pe o alta lungime vibrationala care nu corespunde cu cea a dorintei noastre, aceasta este o pozitie de rezistenta, ce nu va permite manifestarea in lumea noastra a lucrurilor pe care ni le dorim - atragem de fapt opusul lor, lipsa lucrurilor pe care ni le dorim.

Aducerea in viata noastra a lucrurilor pe care ni le dorim este un Proces Creational care este destul de simplu din punct de vedere conceptual si consta in parcurgerea a trei pasi:
Pasul 1 (care este raspunderea noastra): Cerem
Pasul 2 (care nu este raspunderea noastra): Cererea primeste raspuns
Pasul 3 (care este raspunderea noastra): Trebuie sa acceptam raspunsul pentru a-l putea receptiona.

Pasul 1 vine firesc si automat. Pasul 2 este un pas si mai usor deoarece este independent de raspunderea noastra. Pasul 3 este aplicatia Artei de a Accepta. Este adevaratul motiv pentru care exista sistemul nostru de ghidare. Este pasul prin care ne schimbam frecventa vibrationala pe frecfenta dorintei noastre. Daca nu ne regasim pe frecventa de receptie corespunzatoare, cererile noastre par fara raspuns iar dorintele nu se indeplinesc - si asta nu pentru ca gandurile noastre nu au fost auzite, ci pentru ca vibratiile noastre nu se armonizeaza, asadar nu permitem raspunsului sa fie receptionat (exact ca lungimile de unda ale radioului - degeaba dorim sa receptionam 101FM daca suntem pe 84FM).

In Ghidul Practic sunt prezentate 22 de metode simple pentru schimbarea frecventei vibrationale pe aceea a dorintelor noastre. Acestea reprezinta de fapt modalitati de schimbare a starilor noastre sufletesti intr-o Stare de Bine, numita si stare de acceptare, aflata pe pozitia 1 pe Scala de Ghidare Emotionala.

Parerea mea personala despre a deveni cu adevarat un om de succes este ca avem nevoie de o vointa de fier, perseverenta, credinta puternica in noi si visele noastre si o permanenta lupta cu noi insine pentru a nu ne lasa doborati de evenimente si oameni din jurul nostru. Avem nevoie de o permanenta pregatire si informare. Legea Atractiei este un instrument pentru a aduce sanatate, oameni si evenimente in viata noastra, dar mai mult pentru a aduce in realitatea noastra lucrurile materiale pe care ni le dorim. Dar aceasta tine tot de credinta noastra. Credem in Legea Atractiei, atunci este adevarata, nu credem, atunci este falsa. Totul pare un joc. Oare, luam viata prea in serios? Unii sustin ca suntem fiinte vesnice si doar corpul care ne gazduieste este efemer. Altii sustin ca suntem fiinte mult prea complexe si se multumesc sa se mire, sa contemple sau sa cerceteze miracolul si perpetuumul vietii pe pamant, necrezand intr-o viata vesnica. Dar pentru moment cel mai important este sa ne definim cat mai exact cu putinta ce vrem sa facem in aceasta viata. Apoi, gasim si instrumentele si drumul pana la vise. Cat de bine este ca se poate!

Articol pe acelasi subiect

No comments: